Over Zuneha

Over Zuneha

OVER ZUNEHA

Voorwoord

Zuneha / SVC is begonnen als familie bedrijf en bestaat vanaf 1960, Zuneha / SVC is volop in beweging en heeft zich ontwikkeld tot een middelgrote onderneming in de vers-branche, met een 20-tal medewerkers. Door de verhuizing vanuit Halsteren naar Tholen kon deze eeuw voor ons niet beter starten.

Kwaliteitsbeleid

Met behulp van onze enthousiaste medewerkers is deze grote stap tot een goed einde gebracht. Niet zonder trots presenteert Zuneha / SVC u dan ook een prachtig assortiment versproducten. Een assortiment dat niet zozeer uit expansiedrift is ontstaan, maar eerder is gebaseerd op een streven naar een steeds volmaaktere verslijn en het inspelen op de steeds veranderende wens van de consument en de detailhandel. Immers, de consument gaat meer en meer op zoek naar gezonde producten die snel te bereiden zijn.

Door een groot bewustzijn van de eventuele directe en/of indirecte gevaren voor de volksgezondheid, conformeert Zuneha / SVC zich aan de HACCP / EEG – eisen. Alle handelingen binnen de organisatie zullen geheel ten dienste worden gesteld om eventuele gevaren, die de volksgezondheid kunnen schaden, tot nul te reduceren. Onze contacten – leveranciers dienen in het bezit te zijn van een HACCP – certificaat of te beschikken over een HACCP goedkeuring. Ook dienen onze leveranciers over een EEG – erkenning te beschikken.

Tevens zijn wij sinds februari 2001 voor wat betreft het varkensvlees in het bezit van de IKB erkenning. Ook FRIKI heeft middels de presentatie van het “FrIKB”- plan, laten zien dat constante kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid een zeer hoge prioriteit verdienen. Ons bedrijfspand is zodanig ingericht dat een zeer logische productstroom (inkomend en uitgaand) wordt gehanteerd. De producten worden opgeslagen, verwerkt en weer tijdelijk opgeslagen in gekoelde ruimtes. De koel- en diepvriesruimtes, magazijnen en kantoren zijn zodanig ingericht dat een regelmatige en efficiënte schoonmaak eenvoudig te realiseren is.

Trends

Met complete maaltijden, maaltijdcomponenten en gegaarde producten, maar ook halffabrikaten en basis – salades en sauzen speelt Zuneha / SVC in op de wensen van de consument. De moderne Consument let behalve op kwaliteit ook steeds nadrukkelijker op “bereidingsgemak”. Sinds geruime tijd heeft Zuneha / SVC, met veel succes, een aantal basis – salades en sauzen in het assortiment; met deze basiscomponenten kan iedere versspeciaalzaak zich naar behoefte onderscheiden, om zodoende hun klanten het beste en meest verse eindproduct te kunnen serveren.

Verkoop

Een goed product verdient een klantvriendelijke verkoop en een snelle bezorging. Zuneha / SVC staat garant voor beide. Al onze klanten hebben een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Zij bellen u op vaste vooraf met u afgesproken tijden voor de bestelling van de andere dag. In onderling overleg worden een aantal leveringsdagen per week vastgesteld. Mocht u een periodiek bezoek aan huis op prijs stellen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Distributie – Net

Zuneha / SVC heeft een eigen distributienet en verzorgt dat met eigen transport. Snel, adequaat en in bloktijden worden de door u bestelde producten in perfectie conditie bij u bezorgd. Daar ligt een gedegen logistiek aan ten grondslag, die ook nog ruimte biedt voor extra’s. Flexibel dus.

Bouwen aan de toekomst

Onze nieuwbouw is gerealiseerd in het jaar 2000. Wij zijn door middel van de toegepaste automatisering in staat onder organisatie steeds verder te verbeteren. De interne en externe informatievoorziening wordt door middel van deze automatisering verder uitgebreid. Een modern bedrijf, een heldere bedrijfsfilosofie en een open oog en oor voor de wensen van haar klanten.

Video’s

 

We zijn bezig met allemaal leuke nieuwe dingen! Blijf ons volgen!

Geplaatst door Zuneha op dinsdag 20 juni 2017

 

Hoe begint de dag bij Zuneha? Kijk mee naar Duroc!

Geplaatst door Zuneha op maandag 24 april 2017